5 Feb 2010

Best Humor Songs

Let's take a listen to some songs pre-nominated under the category 'Best Humor Song'.

Cakap Mak Bapa Kira Belakang-Piton Gunsaga

This is actually more like a song of advice, but with lyrics that goes something like this... Dulu belum kahwin dibelai manja-manja, sekarang sudah kawin bilang bau ubat gusuk...Dulu belum kawin bau kentut mulut diam-diam...bila sudah kawin "sial kau kurang ajar"LOL...then I consider it's humor.









Bintanok - Bintanok Group

A song all about traditional delicacies vs modern food (fastfood)









Penganuan - Abu Bakar Ella

A song all about the importance of money. Looks like we need money to do just about everything...errgh!









Tusin - Omar Gurisan

Another song about money (tusin = money)







8 comments:

AdingEMP said...

ahahaha...lagu si Piton juga la favorite aku ni...lirik si piton mimang kumik2 dan tersangat la simbolik nya...err..lagu tu pun aku yg arrange kih kih kih

dBOS-fm said...

Kekekek..mo kena nyanyi live ni kalau masuk top 5

Bossing said...

sia pun suka lagu c piton gunsaga juga ahaha

dBOS-fm said...

Menang lah si Piton ni silap2 menang anugerah 'Song of The Year'

WanderingSumandak said...

i've always been a fan of piton gunsaga. mimang lucu2 la lagu dia tapi full of advices. mcm lagu langgar pantat karabau, lol..lucu abis la.

dBOS-fm said...

I guess the only lady singer in Sabah who comes up with humor songs. That makes her different and refreshing not to mention entertaining and amusing. :=)

feal said...

mna ba mau download lagu2 dusun ni, klu ble full album la bru puas hti..klu da spa2 tau..tlg ksi link aaaa....
hidup Kinabalu..!

rydz said...

bagus ni lagu macam mana dwlod ni?