4 Aug 2011

Janrywine - Macam Di KK

Mari kita try test populariri lagu ni di sini :). Adakah mampu berada di "dBOS-fm Hall of Fame" seperti Tiwas Kotoh, Kura-Kura , Hiti Noh Pitongkiadan, Resort Burung Garuda dan Tanak Kampung? Sama-samalah kita nanti...









..sa pi KK naik bas ja skg ni..parking kereta di Donggongon tus naik bas..haha (susah betul cari tempat parking)

20 comments:

Anonymous said...

ada harapan ni lagu

SciaS said...

kadang2 i wish for train from donggongon to KK :)

but then again, di donggongon sekarang pun PUNYAAAALAHHH susah cari parking...apa bah yg ada di donggongon tu??

bagus lagi MDP start issuing parking ticket...nahhh tiwas kotoh!!

nway, good luck to Janrywine!

dBOS-fm said...

Haha..memang parking d Donggn skg chaotic. blame it on mega long. Semua org mo berkereta bah skg tu yg sesak d mana2 tu...peningkatan kualiti hidup kunun..kualiti hidup apa kalau bergerak pun mcm snail..then parking problem lagi *sigh*

SciaS said...

i don't mind paying tickets kalo begitulah susahnya cari parking di donggongon

kalo ada tiket..ndak lah diorg lepak lama2 di sana tu

dBOS-fm said...

Yg parking d mega long tu berbayar kan...ko prnah parking sana? atau penuh ja kali...sya blum prnah lagi...tmpat org bunuh diri pula tu

PirutPhotography said...

Janrywine's New Song!! :) Sa minat ni lagu geng!! :)

pinolobu said...

Chorus very good - very catchy. The verses' melody need more work.

dBOS-fm said...

Pirut - best kan

Pinolobu - Yupp..i'm abt to say the same thing on the verses part...kinda hard to capture the tune...haha

nal_88z said...

ya.. mcm d kk ... cantek ni lagu o... best lagi 2... buli tahan... musik pn blues.. kalo buli bt lg lagu berunsur blues dr versi kadazan dusun k...

nal_88z said...

cantek ni lagu... buli tahan mcm btl2 d kk bila dgr o... hehehe... paling syok musik dya blues... itu yang mahal...

Unknown said...

Ooo..wow.. memang 'MCM D KK' pula dBOS-fm ni.. aramai. Ba, tq sukungan kamurang, sy cuma harap kamurang terenjoy dgn lagu kita ni, nantikan MTV karaoke dalam beberapa minggu ni ya..MCM D KK! tq dBOS-fm..

JJL said...

ooww.. wow..memang mcm d kk oo dBOS-fm skrng.. apapun tq dengan supports kamurang, sy cuma harap kamurang terenjoy dgn lagu baru ni. nantikan MTV karaoke dlm beberap minggu ni ya.. tks dBOS-fm..

dBOS-fm said...

Bah ngam...ndak sabar juga ni :=)

Anonymous said...

Like the song. Macam Di KK.. Congrats to the Singer and composer.....

Anonymous said...

inda berapa syok ni lagu.byk selikuh bikin paning tiada arah

Jerry G said...

apa yang byk selikuh? apa yang bikin paning? jangan-jangan kau kogutan ni. bagi sya, lagu ini bagus di dengar...ala-ala santai tapi pada masa yang sama rancak dan menghiburkan. lagu ini juga boleh membuka minda kita supaya tidak berhijrah ke semenanjung semata-mata mahu menikmati keindahan metropolitan.

Anonymous said...

macam di kk...... LOL!!

Anonymous said...

good song, my kids like it very much..so do i and my wife..mcm d kk!

Anonymous said...

punya sadap ni lagu....klu dingar trus mcm senang hati oohhh...suara pun buli tahan...

Anonymous said...

lagu ni bagus ba,kami semua suka ni lagu.