3 May 2009

Drama AF7

Kelaskan drama prinsipal Tiara masa konsert AF7. Selepas nama Claudia dan Aishah diumumkan tersingkir, dia pun kelihatan ala-ala bingung dan marah seolah-olah berkata to her colleagues ‘Aper ni?! Biar betul!? Teruk lah pengundi-pengundi Malaysia ni, bodoh, dahlah singkirkan Aril last week. I balik rumah karang habis husband I tengking, husband I kan dari Sarawak. Ni tak boleh jadi ni, I must do something!” and then bangkit dan berjalan ke hulu ke hilir, talk to some crewlah, AClah and boss Astro Ria lah sebelum naik ke pentas buat pengumuman (betul-betul macam scene TNA Wrestling..hehe). So bad, no orchestra accompanying the whole scene *LOL*



So there you go, ‘Tadika Fantasia’ did it again for the third time. Another AFMASUK and why am I not surprised. But since I had practically abandoned AF, why bother! Ramai mengatakan undian yang masuk musim ini betul-betul merundum. I’m not so sure how true it is, but one thing for sure AF had lost one of its active voters, in the form of myself..hehe.

Bagi saya kalau betullah AFMASUK ni diujudkan secara jujur, tiada motif lain selain daripada memberi peluang semula kepada pelajar yang tersingkir, ada baiknya juga AF mengadakan saluran undian percuma secara online seperti yang dilakukan oleh OIAM baru-baru ini to determine the number of grand finalists.

1 comments:

azirulgcarl said...

hahaha.. betul3...

mau makan duit lagi astro ni...