23 Dec 2008

Felix - Aku Juga Iya

Wajah terbaru (kredit: Mr. Pirut)

Mari kita dengar dan menyanyi bersama-sama single terbaru Felix Agus bertajuk Aku Juga Iya




Felix Agus - Aku Juga Iya

Kamu sedang kecewa
Aku juga...iya
Dia telah tinggalkan kamu
Aku juga...iya

Nasib kita serupa
Mangsa noda cinta
Lelaki dan wanita sama
Sering sakit menyakiti

Korus:
Tapi tak mengapa
Aku bisa menemani mu
Di saat-saat seperti ini
Aku tahu kemahuanmu
kesetiaan dan kebahagiaan
(ulang 2 kali)

Aku mahu dampingi kamu
Kamu bilang...iya
Aku mahu cintai kamu
Kamu bilang...iya

Pararap...pararap...pararap...pararap

(Ulang korus)

Ayu kita mulai menyatu
Selagi sering memerlukan
Biarkan kisah lama berlalu
Kita bikin cerita baru

(habisss)

So amacam? Apalah ko bilang? Aku Bilang....BEST! First time dengar terus terpesona. Yang ini saya rasa boleh tembusi pasaran Indonesia, lebih-lebih lagi nama penyanyinya ada bunyi Indon. Silap-silap bisa dipanggil Felix Bagus! Hehe...


Lagu boleh didengari di Playlist 1 (kalau mau yang kualiti bagus jangan lupa dapatkan yang original ya!)

7 comments:

Si Katak Hodoh said...

Best lagu ni... bunyi ala-ala lagu Indon. Pada saya lirik dia terlalu simple... mungkin sbb saya suka lirik ala-ala Loloq. Tetapi... biasanya lagu santai macam ni lebih mudah diterima sbb senang difahami

dBOSfm said...

Memang best, pertama kali dengar terus suka. Lirik tu no komen lah sebab saya lebih tumpukan pada muzik (gubahan dsb)tapi memang betul juga yang kamu cakap tu. :)

Anonymous said...

lagu2 dari artis sabah, memang sume nyer malatopp! tapi... tapi heran nape deorang ni..... tak mau ketengahkan artis malaysia dari sabah? asik2 nak agungkan orang indon!...sedeh laa aku

aku suka lotter,filex, yaser, ebi,velvet, uuih banyak lagi artis sabah yg bagus2, sya doakan moga2 artis sabah boleh tembusi pasaran indonesia, selamat maju jaya

Shikin JD said...

rindu ngan Felix...
tak sabar nak dptkan album ke2 nya...

Anonymous said...

bulih tahan bh c felix cipta lagu ni
ada uummpp!!!!!!

dBOS-fm said...

Shikin - jan susah once album dia keluar banyak kalilah dia tampil d sini sana tu nanti

Anonymous - memang buli tahan

D'Sulap Entertainment said...

Album Felix Agus Kedua sudah pun siap dan dalam proses penjualan secara tour Sabah...untuk maklumat lanjut lawati dsulapentertainment.blogspot.com

thanks tu dbos-fm.blogspot!