2 Feb 2009

OIAM 3 review

Esther's intro clip



Oops! Paul Moss bagi hint word "overdone". Vocal memang malatup but I'm a little worried over the imitating game (nyanyi lagu Mercy ja terus suara pun tukar ke suara penyanyi asal...teringat pula saya aksi orang yang cuba tiru suara P. Ramlee). Aiyoo Syafinaz punya komen "...you nampak tua dari umur sebenar"..hehe (tiada ayat lain kah mo pakai?).

Relaks ja bah ko sumandak, sudah ada petanda kan di jari kaki :-). Anyway when I looked at the clip, my question "is the whole scene acted up (scripted)?". Because I noticed Esther's outfit and makeover are totally different than the one she had during the KK audition (seen at minute 0:21, denim jacket, 1ong hair (wig?) plus a cap). Baru ingat...abang dia pula si Chai (minit 0:41) semi-finalist Bintang RTM 2007.

Macam familiar ja peserta ini.

video


Battle of the two rockers

Aweera



Aiyoo...merembes-rembes juri kan! (basah sudah mengkali Paul Moss tu *LOL*)

Nine


Both listed in top 12, ramailah "diva-diva" melekat di depan TV masa OIAM musim ni ditayangkan nanti.

Calon seterusnya untuk award The Best (among the worst) ialah...

video

0 comments: