3 Nov 2009

Albab: 25 tahun baru dikenali

Mari berkenalan dengan kumpulan Albab, kumpulan yang kamu bilang kamu ndak kenal. Tabik juga perjuangan durang ni. Maka dengan itu saya pun haruslah berjuang macam durang ni..chewah!


Kalau durang rakam balik tu lagu 'Bulan 8 Di Sandakan' gerenti trus popular ni..hehe

1 comments:

dd_starz69 said...

Hai thanks buat bro yang turut memuatkan keratan di dada akhbar mengenai albab nie!! Jasamu dikenang
kalau kita boleh jumpa kan senang boleh bagi u cd free tuk blog nie!! neway add my facebook dd_starz69@yahoo.com then kita sembang2 panjang sana nanti sy vokalis kumpulan albab DD nice to know u !!