22 Mar 2007

Diari AF

Diari AF (21 Mar) yang sempat dirakam

Candy tukar lagu - I thought lagu dari 3 Diva tu lagu asal yang dia dapat. Rupa-rupanya lagu si Fatin pula. Lagu ni kalau tidak familiar memang sukar dinyanyi. Gabungan tiga diva tapi dinyanyikan secara solo...mencabar ni! Catchy, hard and big song to sing!


Ebi dan Noni praktis - Keras juga lenggangan si Ebi ni..hehe. No doubt Noni's song this week is very interesting (dia pakai kimono kan?). She really needs to nail this song to make a strong impact...unforgetable performance (like Velvet's Langit Ke Tujuh).


Farha praktis - Hmmm...masih terdengar sumbang-sumbang sikit (macam dia belum familiar sama tu melody)


Dafi - Malaysia very own Jericho Rosales. Cair sudah mengkali hati si Mila tu...dia ingat real sudah...hehehe!(memang ada bakat ni budak)


Adegan Candy yang mengundang kutukan di Channel @ 15 (gara-gara terlalu humble!) Kesian dia! Rileks ja bah kamurang...biasalah tu terlepas cakap cuma bezanya perbualan dia ni dirakam. (Ramai pula org Sabah chatting di @15...tapi pakai slang semenanjung...sudah tu kutuk mengutuk pula..mmm) Download the video here

2 comments:

scias said...

saya x tengok diari semlm. jadi saya tidak tau pasal tukar lagu.

diari last monday..mcm saya dengar candy ckp..lagu dia something like 'kusebut namamu' then tiba2 bila saya meninjau2 di blog2 fanatik AF..dia dpt lagu 3diva tu..so i thought..mungkin saya yg salah dengar. rupa2nya begitu pula cerita dia

anyway..harap2 candy boleh bawa lagu 3diva tu..another lagu mencabar for candy..nyanyian 3 org akan dibelasah oleh candy sorang2 hahaha....good luck to candy!

dBOSfm said...

Actually sya tda tengok diari on Monday sbb berada d tempat yg tda astro n internet. Saya men agak2 ja dari babak2 diari hari Rabu.

Jadi memang betullah lagu asal dia tu....yg bakal c Fatin nyanyi (Bila rindu kusebut nama mu) n 3 Diva tu actually lagu asal c Fatin. Anyways harap2 candy boleh bawa lagu 3 Diva dgn baik...