11 Mar 2007

Kejutan untuk Noni dan Candy



Hmmm...kalau iapun cakaplah "terimakasih Astro"

5 comments:

Anonymous said...

ish ko ni...ada2 saja...ada bah dorang ckp tu..tapi x kena kasi tunjuk

tu kejutan si heliza mcm di Tawau sajakan...dia audition pun di kk...

so kira lima lah dari sabah kan...hehehe

p/s :Baru beli TV cardkah bos ? rajin-rajin upload diari n konsert k... :-)

scias said...

Saya suka tinguk kejutan utk Candy. Bukan cara kejutan tu dibuat tapi cara Candy menerima kejutan itu. Mula2 dia lompat2 happy then tiba2 dia menangis kerana mungkin too excited dan terharu. Her tears mean something - an honest one. Not like the other girl sampai pengsan2, not sure why (sambil garu2 kepala) :)

All the best of luck to Candy!

dBOSfm said...

Anonymous

Betulkah d Twu tu? Sya nda ambil perhatian pula.Chatters di channel @15 bilang dia ni tinggal d tawau.

Scias...ya mcm honest tangisan c Candy (harap2 honestlah tu..sbb mana tau juga durang terlalu kaitkan AF ni dgn airmata so bila masuk AF ja tus menangis..hehe..i mean nda sah kalau x nangis)

Anonymous said...

cuba baca ni..

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=268048&extra=page%3D1

geng dia promote

Anonymous said...

I know that for the iPhone you need to have a data plan for the whole time you have the phone. Do you need to have a special text messaging for the iPhone? I am part of a family plan with my parents and sisters and we all have family unlimited text. So, will I need to buy data and a new text messaging plan or can I still use the same text messages? Thanks!



________________
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]