27 Apr 2010

Single 'Pesona' dari Nonny

Kepada anda yang mengikuti siri drama "Kau dan Aku" di Astro Ria, pasti maklum Nonny (AF5) merupakan salah seorang pelakon dalam drama tesebut. Thumbs up to her acting skill in that series, boleh pergi jauh sebagai pelakon. Nonny juga telah melancarkan sebuah single berjudul Pesona pada 15 April baru-baru ini. Tapi kalau ikutkan catatan di blog beliau single ni sebenarnya sudah lama diputarkan di X-FM (sejak tahun lalu lagi)

Rakaman video persembahan Nonny di pelancaran single Pesona pada 15 AprilBoleh tahan, mengingatkan saya lagu-lagu fast tempo Erra Fazira...:=). Macam manalah video muzik lagu ni? I think kalau buat ala2 Wondergirls menarik juga ni...multiply ja si Nonny tu jadi 3, 4 orang dengan fesyen berbeza-beza :=)

Nonny's Facebook

2 comments:

Si Katak Hodoh said...

Pernah dgr lagu ni d X-Fm. Link video ni seorang kawan org sem (peminat setia c Nonny) pernah bagi. Sdh tengok la ba kununnya hahahha. Hmmm... boleh tahan juga lagu ni. Vokal Nonny pn mcm lagi bagus dari masa baru2 kluar AF dulu. Nda sangka juga c Nonny yg gila ketawa tu boleh bawa watak serius dlm Kau Dan Aku.

Anonymous said...

Nonny now dah semakin maju sekarang busy berlakon drama baru dan tak lama lagi akan ada single baru