11 Apr 2011

Salma Tetap Unggul, Lena Kurang Gedik dan Nera??

Salma tetap maintain di tangga teratas Mentor 5, in fact I wanna say she's the clear cut winner but...who knows...anything can happen.



Lena menampilkan persembahan yang tidak kurang menarik di Konsert Minggu 1 AF9 dan bagi saya antara tiga persembahan yang terbaik. Si Nera pula? Hmm...kalau AF9 mengimbas kenangan AF yang lalu-lalu, sudah tentu persembahan si Nera tu betul-betul mengimbas persembahan Mas AF2! *sigh*. Tidak dengar monitor dia bilang, i really hope it's true, sebab kalau ikut pengalaman sendiri (ada pengalaman bah juga kunun ni sikit-sikit)...kalau ada masalah monitor tempo pun boleh terjejas, nasib baik tempo dia ok.

7 comments:

cik cemOXx said...

apa-apa pun...

sa minat durang ni...

haha

Anonymous said...

Salmah memang hebat! Macam mo tengok dia duet dengan Satcey pla ni oh. I agree, memang dia clear cut winner...memang ketara. but anything can happen ( agree with that, too). Palis-palis. I missed her solo performance last night, did she got full mark from the judges like her duet? (Lambat on TV bah).

Anonymous said...

Makk! Satu kali ja bah dorang kena nilai untuk dua persembahan tu kan...ok, just ignore my question(*blush*).

dBOS-fm said...

Anony 1 - Ya satu kali ja

Anony 2 - Total mark dia 77, Juri awam bagi full mark 20 yg lebih tu sms dan juri tetap/jemputan. Sya rasa si Mas Idayu (juri jemputan)kasi sikit ja merkah kali

Cik cemoxx - ehem undi-undilah

swity said...

yea...salma dpt 20mark..harap2 terus maintain..n jd juara..:)

swity said...

mcm semput saja c Nera nyanyi tu..aduii..

dBOS-fm said...

Tdk perasan pula kesemputan dia sbb sya terlampau fokus key dia yg mcm lari terutama d 2nd half of d song *sedih* :(