18 Dec 2010

Bakat-bakat Cilik

Beberapa video semasa pertandingan akhir Bintang Kecil 2010 peringkat Zon Sabah pada Ogos lalu. Unfortunately tiada pula video sang juara adik Presley Petrus.



I bet he must be the one who won the best dress (kalau ada kategori tu lah). Mana mo cari kolar baju macam tu :=)

Cuba masa kicik-kicik dulu, time mo minta mama kamu duit, kamu nyanyi ni lagu siap dengan lontaran suara, perasaan dan showmanship macam tu budak di atas, saya gerenti bukan RM1 tapi RM10 kena kasi..haha.



Yang ni saya rasa kalau sudah besar ngam join group acapella atau vocal group. Maklumlah kan kalau perhatikan kebanyakan vokal group mesti ada satu orang yang chubby (kadang-kadang chubby dan botak), so dia ni sesuai mengisi quota anggota berbadan chubby dalam vocal group :=). jangan marah yer dek..pakcik gurau je.

Credit

3 comments:

Stacey Dave said...

aduh, hebat2 pla ooo... i wish i was like this talented when i was small :)
i like the idea of having kids as the hosts.... weeee....like it!

defoo said...

vocal group quota lagi tu hehe

azrul said...

kanzzz. juara bintang kecil 2008, 2009, 2010 semua dari zon sabah. hahaha.

sy kecewa betul sebab Idola Kecil 3 ada dari Sabah nama dia Angel tersingkir. tidak dia masuk final. pada hal hebat nyanyi. jahat tu juri oh. hahaha. bukan apa.. sebab dr konsert 1 sampai last dia sangat konsistent berbanding yang lain.