26 Jan 2009

Hiburan Tahun Baru Cina

Sempena sambutan Tahun Baru Cina ni kan...atau tahun lembu...apa kata kita hayati dengan penuh perasaan persembahan sensasi adek Chek Chen. Pejamkan mata...tarik nafas...ready! Ambik kau!


video


Kesian tau...macam tu serious dia kepit suara dituduh pula bergurau. Jahanam betul bah juri sorang ni (ingat senangkah mo kepit-kepit suara sambil feeling-feeling macam tu? Kan!:-)). Kalau sayalah si Chek Chen saya baling ja tu mikrofon sama Paul Moss.

Baiklah tuan-tuan dan puan-puan untuk hiburan kita seterusnya kita hayati pula persembahan akak-oh-my-god ni.

video


Kelas tak kelas? Kelas kan! Instead of cakap.."opocot!" or "eh mak ko terkucil!"..."oh my god!" jadi pilihan :-)

While I'm posting this entry the explosion sounds of firecrackers and fireworks were all around. Suddenly one question pops up on my mind...is this how the atmosphere like in Gaza?!

"Gong Xi Fa Cai!" and most importantly "enjoy your holidays!" (harap-harap kamu masih ingat jalan ke pejabat nanti! Haha...maklumlah cuti berhari-hari!)

3 comments:

sohai said...

hai, boleh tak upload video si chek chen tu kat youtube? terima kasih banyak banyak.

dBOS-fm said...

sudah upload

dBOS-fm said...

sudah upload di youtube

http://www.youtube.com/watch?v=AqkBM9e9E6c