6 Jan 2009

Ke-4 Dari Clarice

Album studio penuh Clarice khabarnya akan berada di pasaran bila-bila masa saja. Ikuti cerita selanjutnya.


It's spelled "THE DIVINE MASTER'S"


Somebody was so kind enough to inform me that the correct spelling to address Lotter's group is "The Divine Master's" ('s' with apostrophe). For that I thank him (I believe he must be someone very close with the group). Despite figuring out for awhile the need to have the 'apostrophe', I won't argue with it. I put it that they just want to have something different and catchy. Anyway, if you happen to see my spelling without the 'apostrophe' just presume that I'm too lazy to type it :-).

3 comments:

Anonymous said...

Hehe...Butul kaitu arrr...c dudu cakap macam ada 's bah...tu Master's derang tu....apa pun...TDM tatap kita semua sukung kan...

untid said...

kalau Master's ni maksud dia they belong to a person nama master bah kan? ngam ka boss?

Noize said...

Anonymous

Actually tidak juga salah, cuma terpulang pada alasan di sebalik pemilihan nama (selalu org plih nama ada cerita tertentu bah kan). So kalau ikut spelling durang ni mcm yg si untid bilang durang ni hakmilik seseorang yang bernama Divine Master (si Divine Master punya band). Paling ngam kalau sebut the divine master's band

Untid....ngam lah tu..clever boy/girl :-)

Apapun yg penting kita sokong sajalah kan kumpulan TDM (tus mcm bunyi KDM..hehe)